Cumhurbaşkanı Erdoğan balkon konuşması öncesi Cumhur İttifakı liderlerini Külliye'de kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Mustafa Şentop ve Cumhur İttifakı liderlerini Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti. Kabulde, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, İletişim Başkanı Altun, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın ve AK Parti Sözcüsü Çelik de yer aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan balkon konuşması öncesi Cumhur İttifakı liderlerini Külliye'de kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhur İttifakı liderleri ve ittifaka desteğini açıklayan partilerin genel başkanlarını kabul etti.

Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde vatandaşlara hitabı öncesinde, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile Cumhur İttifakına desteğini açıklayan DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve Sinan Oğan ile bir araya geldi.

Kabulde TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da yer aldı.

Öte yandan Erdoğan, vatandaşlara hitabının ardından Cumhur İttifakı'nda yer alan partilerin lideriyle vatandaşları selamladı.

NATO Genel Sekreteri'nden tebrik mesajı Hayko Cepkin'den Kemal Kılıçdaroğlu'na değişim çağrısı! Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu mesajı Batı medyasına kapak! Özdağ: Yığınakta yapılan hata ancak bu kadar düzeldi