Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın zaferini kutlamak için sağanak yağışa aldırış etmeden Ayasofya'da uzun kuyruklar oluşturuldu

Cumhurbaşkanlığı seçimlerini bir kez daha Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kazanmasının ardından vatandaşların kutlamaları gece boyu devam etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın zaferini kutlayan vatandaşlar sabah namazını kılmak için Ayasofya'ya akın etti. Sağanak yağışa rağmen uzun kuyruklarda bekleyenlerin arasında çevre illerden gelenler de yer aldı.

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinin sonuçlarının açıklanmasının ardından yurdun dört bir yanında Cumhur İttifakı seçmenleri gece boyu süren kutlamalar yaptı. Kimisi meydanlara inip halay çekerken kimisi şükür namazı kıldı.

Sabah namazı saatinin yaklaşmasıyla birlikte seçim sonuçlarını kutlayan vatandaşlar, Ayasofya-, Kebir Camii Şerifi'ye akın etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın zaferini kutlamak için sağanak yağışa aldırış etmeden Ayasofya'da uzun kuyruklar oluşturuldu - Resim : 1

Bölgedeki sağanak yağışa aldırış etmeyen vatandaşların arasında İstanbul dışından gelenler de yer aldı.

Seçim sonuçlarının ardından Ayasofya'ya akın eden vatandaşlar, sabah namazını kılabilmek için uzun kuyruklar oluşturdu.

Zaferini böyle kutladılar... Emine Erdoğan'dan seçim paylaşımı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Türkiye Yüzyılı" paylaşımı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın zaferi Ortadoğu medyasında