Emine Erdoğan, seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından paylaşımda bulundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından Twitter hesabından paylaşımda bulundu. Erdoğan, yaptığı paylaşımda "Yüzyıl idealimize 85 milyon, tek yürek olarak ulaşacağız" ifadelerini kullandı.

Emine Erdoğan, seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından paylaşımda bulundu

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri geride kaldı.

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan Twitter hesabından seçimlere ilişkin paylaşımda bulundu.

Erdoğan, söz konusu paylaşımında sandığa giden vatandaşlara teşekkür ederek "Güven, istikrar, büyük ve güçlü Türkiye diyerek sandığa giden tüm vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. İlk günkü aşkla bir ve beraber olmaya devam edecek, Türkiye Yüzyılı idealimize 85 milyon, tek yürek olarak ulaşacağız. Bu yolda desteğini ve emeğini esirgemeyen yol arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Türkiye Yüzyılı hepimize kutlu olsun." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Türkiye Yüzyılı" paylaşımı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın zaferi Ortadoğu medyasında Hatay tercihini değiştirdi Eski AP üyesinden skandal paylaşım!