Gazeteci Özlem Gürses gözyaşları içinde anlattı: Dün gece CHP Genel Merkezi'nde çok kişi ağladı

28 Mayıs'ta Recep Tayyip Erdoğan yeniden cumhurbaşkanı seçildi. Seçim sonuçlarını CHP Genel Merkezi'nde takip eden gazeteci Özlem Gürses o gece yaşananları anlattı. Gürses, "CHP Genel Merkezi'nde dün gece çok kişi ağladı. Milletvekilleri ağladı, grup başkanvekilleri ağladı. En çok CHP Gençlik Kolları'ndaki gençlerin ağlamasına üzüldüm" dedi ve o da ağlamaya başladı.

Türkiye'nin 13. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oldu.

 Seçim sonuçlarını CHP Genel Merkez'inde izleyen gazeteci Özlem Gürses Youtube kanalında yaptığı yayında o gece olanları anlattı.

Gazeteci Özlem Gürses gözyaşları içinde anlattı: Dün gece CHP Genel Merkezi'nde çok kişi ağladı - Resim : 2

"GÖZYAŞI DOLU BİR GECEYDİ"
Sonuçların açıklanmasının ardından CHP Genel Merkezi’nde çok kişinin ağladığını söyleyen Gürses "CHP Genel Merkezi'nde dün gece çok kişi ağladı. Milletvekilleri ağladı, grup başkanvekilleri ağladı. Oldukça gözyaşı dolu bir geceydi. Ben en çok gençlik kollarındaki gençlerin ağlamasına üzüldüm. Ben zaten en çok gençlere üzülüyorum" dedi.

Gürses'in bu anlarda gözlerinin dolduğu dikkat çekti.

Milletvekili seçim sonuçları kesinleşti CHP’de yeni dönemin şifreleri İmamoğlu’nun sözlerinde saklı Biden'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik telefonu Uysal'dan seçim sonuçlarına ilk yorum