Son dakika... Adalet Bakanı Bekir Bozdağ: Seçmen, 'ya bırakın ya da kendi aranızda bu işi halledin' talimatı vermiştir

Son dakika... Şanlıurfa’da basın açıklaması yapan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, seçim sonuçlarını değerlendirdi. Bozdağ, "Seçmen, 'ya bırakın ya da kendi aranızda bu işi halledin' talimatı vermiştir" diyen Bozdağ, altılı masanın seçimden sonra dağılacağını söyledi.

Son dakika... Adalet Bakanı Bekir Bozdağ: Seçmen, 'ya bırakın ya da kendi aranızda bu işi halledin' talimatı vermiştir

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Şanlıurfa’da yaptığı basın toplantısında Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları hakkında konuştu.

Bakan Bozdağ'ın açıklamalarından satır başları şöyle:
"Güçlendirilmiş parlamenter sistem vaatleri ile milletimizin oyalanmaması gerektiğini bu seçim göstermiştir. İktidarda değil muhalefette değişim ihtiyacını göstermektedir. Milletimiz Cumhur İttifakı adayı Erdoğan'ın açık ara seçileceğinin işaretini vererek değişimin muhalefette olması gerektiğini ortaya koymuştur. 14 Mayıs Seçim Sonuçları bir değişim sürecinin de başlangıç tarihidir. 28 Mayıs'tan sonra pek çok partide tartışma olacak. Yönetimlerinde değişim olacaktır. Bu milletin de gördüğü, sandıkta verdiği bir talimattır. Ya bırakın ya da aranızda bu işi halledin talimatı vermiştir. Türkiye'de iktidar sorunu değil muhalefet sorunu var. Değişmesi gereken iktidar değil muhalefettir."

"Masanın da dağılması anlamına geliyor sonuçlar. kin ve intikam duyguları ile siyaset yapanlara milletin taviz vermeyeceğini göstermiştir. Sadece Erdoğan gitsin olanlara bu ülkede iktidar fırsatı vermeyeceğini ifade etmiştir milletimiz. Kin siyaseti, nefret siyaseti kaybetmiştir. Helalleşme adı altında hesaplaşma siyaseti kaybetmiştir. Milletimiz buna geçit vermeyeceğini sandıkta ortaya koymuştur."

Kılıçdaroğlu: "Ben terör örgütleriyle oturmam" Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki! Görevden alınan Onursal Adıgüzel sessizliğini bozdu Doğu Perinçek 2.turda kimi destekleyeceğini açıkladı