Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş'tan olay sözler: Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'ı yargılayacağız

Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş, Halk TV'de bir yayına katılarak seçim gündemi ve siyasete dair çeşitli açıklamalarda bulundu. Erkan Baş burada yaptığı açıklamasında DEVA Partisi ve Gelecek Partisi Genel Başkanları Ali Babacan ile Ahmet Davutoğlu'nu hedef göstererek açıkça yargılayacaklarını ifade etti.

Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş, Halk TV'de katıldığı canlı yayında iktidara geldiklerinde Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ı yargılayacaklarını belirtti.

Baş'ın sözlerinin ardından stüdyoda herkes şoke oldu.

Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş'tan olay sözler: Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'ı yargılayacağız - Resim : 1

KILIÇDAROĞLU'NDA DESTEK, İKİ İSME TEHDİT
Baş açıklamasında, "Şimdi bakın açık konuşuyorum. Millet İttifakı'nın içerisinde daha önce iktidarın parçası olmuş topluluklar da var. Diyelim ki yargılama süreci var. Acaba ucu bana dokunur mu diye frenlemeye çalışan birisi varsa kusura bakmayın arkadaş biz size de karşı dururuz.'' ifadelerini kullandı.

Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceklerini ilan etmişti.

AK Parti seçim stratejisini belirledi "İnce'nin imza kampanyası bitti" iddialarına parti sözcüsü ateş püskürdü İYİ Parti'de istifa depremi mi yaşanacak? İYİ Parti'de milletvekili aday adayı sayısı açıklandı