Özgür Özel'den Ekrem İmamoğlu'nun Roma gezisine destek

Geçtiğimiz haftalarda gazetecileri Roma'ya götüren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 'belediye kaynaklarını kendi menfaati için harcamakla' eleştirilmişti. İmamoğlu'na CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den destek geldi. Özel, gazetecilerin belediye tarafından götürülmesinin yadırganmaması gerektiğini savundu.

Özgür Özel'den Ekrem İmamoğlu'nun Roma gezisine destek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ‘Roma’ gezisine yönelik açıklama yaptı.

"TÜRKİYE İÇİN BİR ŞEY YAPIYORLAR"

TGRT Haber Ankara Temsilcisi Fatih Atik’e konuşan Özel şunları söyledi:

"İmamoğlu, gazetecileri memleketine PR yapmak için götürmedi. Gazetecileri toplayıp memleketine götürse, kendisi için PR yapsa, parti için bir şey yapsa harcanan bu para eleştirilir. Ama İstanbul için, Türkiye için bir şey yapıyorlar. Aslında bu Avrupa Oyunları için protokol imzalanması ama bir yandan da olimpiyatlar için büyük bir lobicilik çalışması. Burada bu meseleyi böyle görmek lazım. İstanbul'un ve Türkiye'nin marka değerine katkıda bulunmaya çalışıyorlar.

Özgür Özel'den Ekrem İmamoğlu'nun Roma gezisine destek - Resim : 2

"İSTANBUL İÇİN LOBİ FALİYETİ..."

Katılım düşecekse İstanbul ve Türkiye için bir lobicilik faaliyeti olduğu için bu masrafların karşılanması bugünkü şartlarda anlaşılabilir. İnşallah Türkiye'de gazetelerin kendi masraflarını karşıladıkları, gazetecilerin de 'kurumum karşılamazsa takip etmem bu geziyi' diyebildikleri günlere gelebiliriz."

 

Kaynak: haberet.com

AK Parti'yi karıştıran emekli zammı talepleri Erdoğan'dan partililerine Cumhur İttifakı mesajı Cumartesi Anneleri'nin 1000. haftada eylemine izin verilecek AK Parti'de bir istifa daha