Getir, n11.com'u satın aldı!

Getir, n11.com'un bütün hisselerini satın aldığını açıkladı. Getir kurucusu Nazım Salur, bu satın almayla beraber yeni bir n11.com için çalışmaların başladığın belirtti.

Getir, n11.com'u satın aldı!

Popüler e-ticaret sitesi n11.com'u Getir satın aldı. Geçen dönemde platforma ortak olan Getir, bütün hisseleri satın alarak artık tamamen firmanın sahibi olduğunu duyurdu. Konu ile ilgili yapılan ilk açıklama Getir'in kurucusu Nazım Salur'dan geldi.

2015 yılında faaliyete geçen ve online market alışverişi kapsamında ihtiyaç duyulan ürünleri 10 dakika gibi kısa bir süre içinde teslim etme konsepti ile çalışan Getir, Ocak ayında n11’in hisselerini satın almasıyla gündeme gelmişti.

“GETİR OLARAK GEÇEN YIL ÜÇTE BİR HİSSESİNİ ALARAK ORTAK OLDUĞUMUZ N11’İN DİĞER HİSSELERİNİ DE ALDIK”

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Nazım Salur, “Getir olarak geçen yıl üçte bir hissesini alarak ortak olduğumuz n11’in diğer hisselerini de aldık” ifadelerini kullandı. Bu açıklama sonrasında Getir’in e-ticaretteki pazar payı büyümüş oldu.

Getir'in kurucusu Nazım Salur, e-ticaret platformu n11'in hisselerini satın alma işleminin tamamlandığını resmen açıkladı.

Mart 2013’te Doğuş Holding A.Ş. ile Güney Kore’nin en büyük gruplarından SK Planet Co. Ltd. ortaklığında kurulan n11, artık tamamen Getir’e bağlı olarak görev yapacak. Ancak Nazım Salur, yeni bir platform deneyimi yaşatacaklarını söylemesiyle merak uyandırdı.

Getir, n11.com satın alım ayrıntılar henüz bilinmiyor. Rekabet Kurumu’nun onayının ardından anlaşmayı resmiyete döken Getir, ayrıntılı açıklamayı gelecek günlerde kamuoyuyla paylaşacaktır.

Türkiye’nin ilk decacorn şirketi olan ve hızla büyüyen Getir, aralık ayında Alman rakibi Gorillas’ı satın alarak büyüme stratejisine devam etti.

OpenAl duyurdu! ChatGPt artık... Gözde Akpınar GAİN'e veda etti Tüm gezegen antroposen döneminde NASA, UFO varlığını kabul etti!