Son dakika: TOGG'dan flaş açıklama! T10X modelinin ön siparişi başladı

Son dakika haberine göre; Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu, Togg T10X için ön sipariş sürecinin başladığını duyurdu. Togg'dan yapılan paylaşımda "T10X ön siparişi başladı. 27 Mart’a kadar ön siparişinizi oluşturabilirsiniz. Ön sipariş oluşturma zamanınızın çekiliş sıralamanıza bir etkisi olmayacaktır." denildi. TOGG T10X için ilk 4 saatte 7 bin 734 ön sipariş verildiği açıklandı.

Son dakika: TOGG'dan flaş açıklama! T10X modelinin ön siparişi başladı

TOGG tarafından yapılan açıklamada ön siparişlerin başladığı belirtildi.

Togg'dan yapılan paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

"T10X ön siparişi başladı. 27 Mart’a kadar http://togg.com.tr’ye girerek veya Trumore'u indirerek ön siparişinizi oluşturabilirsiniz. Trumore’u daha önce indirdiyseniz güncellemeyi unutmayın. Ön sipariş oluşturma zamanınızın çekiliş sıralamanıza bir etkisi olmayacaktır."

TOGG T10X için ilk 4 saatte 7 bin 734 ön sipariş verildiği açıklandı.

REKOR TEŞEKKÜRÜ!
Togg’un resmi sosyal medya hesabından bir açıklama yapılarak, “Bir teşekkürden daha fazlası... 27 Mart 2023 tarihine kadar devam edecek olan ön sipariş sürecinin ilk 4 saatinde 7734 kullanıcımız Togg T10X ön siparişini verdi. Bize duyduğunuz güven için hepinize teşekkrü ederiz. Bu gurur hepimizin.” denildi.

10 bin kişi daha işsiz kalacak Hayatı kolaylaştıracak iki yeni buluş! Togg satışları başlıyor Havadaki karbon karbonata dönüştürüldü