Hafta sonu hava nasıl olacak, yağış var mı?

Hafta sonu hava nasıl olacak merak ediliyor. 18-19 Mart Cumartesi ve Pazar günü için program yapmak isteyen vatandaşlar, hafta sonu yağış var mı sorguluyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hafta sonu hava tahmin raporlarını açıkladı. Peki, hafta sonu hava nasıl olacak, yağış var mı?

Hafta sonu hava nasıl olacak, yağış var mı?

Hafta sonu hava durumu, Cuma günü itibariyle araştırılıyor. Son günlerde havaların değişkenlik göstermesi, yağışlı havalar nedeniyle hafta sonu yağmur var mı merak edilmeye başlandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Marmara bölgesi için parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceğini duyurdu. Peki, hafta sonu hava nasıl olacak?

METEOROLOJİ HAVA DURUMU TAHMİNİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin çok bulutlu ve (İzmir dışında) yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak, güney kesimlerde yer yer gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların: Antalya, Isparta, Mersin, Adana, Kahramanmaraş, Gaziantep, Kilis, Adıyaman, Şanlıurfa ve Mardin çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun eğimli ve yüksek kesimlerinde çığ tehlikesi riski bulunmaktadır.

Hafta sonu hava nasıl olacak, yağış var mı? - Resim : 1

İSTANBUL’DA HAFTA SONU HAVA NASIL OLACAK, YAĞMUR YAĞACAK MI?

Meteoroloji İstanbul’da hafta sonu havanın nasıl olacağını açıkladı. İstanbul’da 18 Mart Cumartesi günü hava 10 derece olacak ve aralıklı yağmur ve sağanak yağışı etkili olacak.

Hafta sonu hava nasıl olacak, yağış var mı? - Resim : 2

19 Mart Pazar günü ise İstanbul’da hava 9 derece olacak ve yine yağmur yağacak.

Hafta sonu hava nasıl olacak, yağış var mı? - Resim : 3

Hava durumu
Yıkımı yapılan bina yan apartmanın üzerine yıkıldı 18 Mart Çanakkale Zaferi ile ilgili şiirler Depremlerin ardından konut fiyatları arşa çıktı Kahramanmaraş'ta 4.1 büyüklüğünde deprem