6'lı masanın aday krizi ve masanın dağılmasına ilişkin Tepeli: Güldürdüler kendilerine

6'lı masanın dağılması Türkiye gündemine damga vurdu. Her saniye eleştirilerin ve tepkilerin arttığı olaya ilişkin yaşadığı şaşkınlığı dile getiren Fox Tv ana haber sunucu Selçuk Tepeli, "Güldürdüler kendilerine" dedi.

Abone ol

6'lı masa, cumhurbaşkanı adaylığı için yapılan 12'inci toplantının sonunda fikir ayrılığı yaşadı.

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını kabul etmemesi nedeniyle 6'lı masa dağıldı.

Masadan ayrıldığını açıklayan Akşener, CHP'li belediye başkanları Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'na adaylık çağrısında bulundu.

Akşener'in bu çağrısından sonra CHP yönetimi olağanüstü gündemle toplantı düzenledi.

Seçimlere iki ay kalmışken Millet İttifakı içerisinde yaşanan bu kriz gerek gazeteci ve siyasetçiler tarafından gerekse ünlüler ve halk tarafından çokça eleştirildi.

Eleştilerden biri de Fox TV ana haber sunucusu Selçuk Tepeli'den geldi.

Tepeli, konuya ilişkin olarak yaşadığı şaşkınlığı "Bütün bu enkaz ve acılardan sonra şimdi öyle bir noktada böyle çıkışlar, tweetler, açıklamalar gördük ki benim milletimiz açısından değerlendirmem şudur: Güldürdüler kendilerine, güldürdünüz insanlara…" ifadeleri ile dile getirdi.

Saadet Partisi'nden açıklama geldi Gündem CHP belediye başkanlarına baskı yapıyor SEÇİM 2023 'Akşener siyaset sahnesinden silinebilir' Gündem İmamoğlu, cumhurbaşkanlığı adaylığı için afiş hazırlattı Gündem