Cumhurbaşkanı Erdoğan BAE'de uluslararası firmaları Türkiye'ye yatırıma çağırdı

Dünya Hükümetler Zirvesi için Birleşik Arap Emirlikleri'ne giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ayağının tozuyla temaslarına başladı. Önce ev sahibi BAE Devlet Başkanı Şeyh Muhammed bin Zayed Al Nahyan ile görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra uluslararası yatırım şirketlerinin yetkililerini kabul etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan uluslararası firmaları Türkiye'ye yatırım yapmaya devam etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan BAE'de uluslararası firmaları Türkiye'ye yatırıma çağırdı
  • Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünya Hükümetler Zirvesi için Birleşik Arap Emirlikleri'ne gitti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan BAE'de uluslararası firmaları Türkiye'ye yatırıma çağırdı - Resim : 1

YATIRIM ŞİRKETLERİNİN TEMSİLCİLERİNİ KABUL ETTİ

  • Dubai’de BAE Devlet Başkanı Şeyh Muhammed bin Zayed Al Nahyan ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra uluslararası yatırım şirketleri temsilcilerini kabul etti.
  • Türkiye’nin Birleşik Arap Emirlikleri ile ticaret hacminin 20 milyar dolar seviyesini aştığını hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, hedefinin bu rakamı 50 milyar dolar düzeyinin üzerine çıkarmak olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan BAE'de uluslararası firmaları Türkiye'ye yatırıma çağırdı - Resim : 2

ŞİRKETLERE TÜRKİYE'YE YATIRIM DAVETİ

  • Kabulde önemli paylaşımlarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şirketleri Türkiye’ye yatırım yapmaya davet etti.
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, halihazırda Türkiye’de Birleşik Arap Emirlikleri sermayeli 600’e yakın firmanın faaliyet gösterdiğini belirtti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Libya Başbakanı Dibeybe ile görüştü Cumhurbaşkanı 'Dünya Hükümetler Zirvesi'nde Gürsel Tekin Haberet'e konuştu Mehmetçik 5 PKK'lı teröristi öldürdü