Son dakika haberleri... Meral Akşener'in altılı masayı dağıtması sonrası Cumhur İttifakı'nın keyfi yerinde

Son dakika haberleri... İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün akşam yapılan Millet İttifakı'nın altılı masa toplantısı sonrası bugün yaptığı açıklamada altılı masayı dağıttı. Akşener, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ı adaylık için göreve çağırdı. Tüm bu gelişmeler sonrası Cumhur İttifakı'nda ise keyiflerin yerinde olduğuna hiç şüphe yok.

Son dakika haberleri... Meral Akşener'in altılı masayı dağıtması sonrası Cumhur İttifakı'nın keyfi yerinde

Türk siyaseti Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı arasında yapılacak bir seçime gitmeye hazırlanırken Millet İttifakı'nda yaşananlar adeta tarihe geçti. 

MERAL AKŞENER MASAYI DAĞITTI
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, masada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adını kendilerine dayatıldığını belirterek bunu kabul edemeyeceklerini açıkladı. Akşener ayrıca milletin Mansur Yavaş ile Ekrem İmamoğlu'nu istediğini belirtti ve iki ismi göreve çağırdı. 

CUMHUR İTTİFAKI TEMSİLİ
Tüm bu gelişmeler sonrası AK Parti ve MHP'nin oluşturduğu Cumhur İttifakı'nın keyfinin yerinde olduğuna ise hiç şüphe yok. 

Son dakika haberleri... Meral Akşener'in altılı masayı dağıtması sonrası Cumhur İttifakı'nın keyfi yerinde - Resim : 1

Kılıçdaroğlu'ndan ilk yanıt "Milletimiz sizi göreve çağırıyor" Meral Akşener Haberet'in kulisini doğruladı Altılı masa resmen dağıldı