CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Meral Akşener'in sözlerine ilk yanıt: Bütün taşlar yerine oturacak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Meral Akşener'in sözlerine ilk yanıt. Kılıçdaroğlu "Bütün taşlar yerine oturacak" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Meral Akşener'in sözlerine ilk yanıt: Bütün taşlar yerine oturacak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Meral Akşener'in sözlerine ilk yanıt. Kılıçdaroğlu "Hiç merak etmeyin taşlar yerine oturacak. Hiç meraklanmayın. " dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Meral Akşener'in sözlerine ilk yanıt: Bütün taşlar yerine oturacak - Resim : 1

Yaşananların ardından CHP MYK olağanüstü toplanma kararı aldı.

KAFTANCIOĞLU'NDAN İLK AÇIKLAMA
Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da Kılıçdaroğlu'nun sözlerinden sonra sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu. Kaftancıoğlu açıklamasında "
Asla umutsuz olmayın :) Depremzede vatandaş: “Depremin kendisini belki unutabilirim ancak sonrasında yaşadığım ve ölenler şanslı dediğim o üç günü unutmam asla mümkün değil” Halkımız ve yitirdiklerimizin yüzü suyu hürmetine hep birlikte öyle bir tarih yazacağız ki. Gİ-DE-CEK-LER!" dedi.

AKŞENER ZEHİR ZEMBEREK SÖZLERLE MASADAN KALKMIŞTI

Geldiğimiz noktada İyi Parti bir kıskaca alınmış, dayatmaya mecbur bırakılmış, ölümle sıtma arasında tercihe zorlanmıştır ve elbette buna boyun eğmeyecektir. Ceketimi assam aday ederim diyenlerin karşısında dimdik duruyoruz, durmaya da devam edeceğiz.

Dün nihayet ortak Cumhurbaşkanı adayının kim olacağını tartıştık. 5 siyasi parti tek bir ismi dile getirerek Sayın Kılıçdaroğlu'nun adaylığına evet dedi. Biz iki ismi beyan ettik. Mansur Yavaş ile Ekrem İmamoğlu'ydu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Meral Akşener'in sözlerine ilk yanıt: Bütün taşlar yerine oturacak - Resim : 2

Yenilgi yenilgi büyüyen küçük hesaplar 85 milyonun kutlu zaferine tercih edilmiştir. Şahsi hırslar Türkiye'ye tercih edildi. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Meral Akşener'in sözlerine ilk yanıt: Bütün taşlar yerine oturacak - Resim : 3

Üzülerek söylüyorum ki dün itibarıyla 6'lı masa artık millet iradesini kararlarına yansıtma kabiliyetini kaybetmiştir. Ne kumar masasında ne de noter masasında olmayacağız.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Meral Akşener'in sözlerine ilk yanıt: Bütün taşlar yerine oturacak - Resim : 4

"Milletimiz sizi göreve çağırıyor" Meral Akşener Haberet'in kulisini doğruladı Altılı masa resmen dağıldı Kılıçdaroğlu, çekim için fotoğraf stüdyosuna gitti