Survivor AllStar 2024 kadrosunda kimler var? Acun Ilıcalı, Survivor'da kaç kişiyi açıkladı?

Survivor AllStar 2024 yarışmacıları belli oluyor. Acun Ilıcalı, Survivor AllStar'da yarışacak isimler her gün açıklıyor. Bugün Survivor 2024'de olacak üç isim birden açıklandı. Peki, Survivor AllStar 2024 yarışmacıları kimler, kadroda kimler var, şu ana kadar kaç yarışmacı açıklandı?

Survivor AllStar 2024 kadrosunda kimler var? Acun Ilıcalı, Survivor'da kaç kişiyi açıkladı?

 Acun Ilıcalı, Survivor AllStar 2024 yarışmacılarını duyurmaya devam ediyor. Bu sezon Survivor, önceki sezonlardan farklı bir formatla gelecek. Potada olan isimler arasından elenen ismi SMS değil düello belirleyecek. Bu nedenle Survivor AllStar 2024 daha çok heyecanlı bir şekilde bekleniyor. Peki, Survivor AllStar 2024'de kimler var, yarışmacılar kimler? İşte Acun Ilıcalı tarafından açıklanan isimler;

SURVIVOR ALLSTAR 2024 YARIŞMACILARI KİMLER?

Survivor AllStar 2024 kadrosunda yer alan isimler, Acun Ilıcalı tarafından duyuruldu. Her gün bir isim açıklayan Acun Ilıcalı, bugün üç isim birden açıkladı ve Survivor All Star'da yer alacak 15 yarışmacı belli oldu. Yeni isimler eklenince haberimiz güncellenecek.

Şimdiye kadar açıklanan yarışmacılar:

Nihat Altınkaya
Nagihan Karadere
Ogeday Girişken
Aleyna Kalaycıoğlu
Sercan Yıldırım
Damla Can
Turabi Çamkıran
Yigit Poyraz
Merve Aydın
Nefise Karatay
Doğukan Manço
Seda Ocak
Sahra Işık
Yasin Obuz
Gizem Memiç

Survivor
Oktar'ın kirli işlerini gizlediği malikane artık Rus oligarkın Abdullah'tan Nagehan Alçı'ya Yılmaz Güney yanıtı Yeşilçam oyuncusu Oya Alasya hayatını kaybetti MasterChef AllStar'da kim elendi, kim gitti?