Avukat Tanal'dan vatandaşa sert tepki: Oy verdiğiniz AK Parti yapsın engelleyen mi var?

Sosyal medya hesabından "Seçim geride kaldı. Şu Urfa-Akçakale arası sırat yoluna bir el atsanız" şeklinde paylaşım yapan vatandaşa Şanlıurfa Milletvekilinden sert yanıt: Oy verdiğiniz AK Parti yapsın engelleyen mi var?

Avukat Tanal'dan vatandaşa sert tepki: Oy verdiğiniz AK Parti yapsın engelleyen mi var?

28 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilen cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinin ardından Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, aldığı yüzde 52,18'lik oy oranıyla yeniden cumhurbaşkanı seçildi. 

Bu galibiyetin ardından muhalif kesimden tepkiler gelirken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyen vatandaşlara karşı yapılan linç girişimleri de devam ediyor. 

24-25-26-27. dönem CHP İstanbul Milletvekili, 28. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Avukat Mahmut Tanal'ın seçimlerin ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklama gündem oldu. Tanal paylaşımında, "Dün AKP ve Suriyeliler, kutlamalar yaptı . Bugün ne değişti ; peynir, kıyma, süt, yumurta, zeytin, bulgur, makarna, zeytin yağı, şeker mi ucuzladı. Enflasyon mu düştü. Faizler mi düşecekti. Dolar mı düşecekti, sığınmacılar mı ülkelerine gideceklerdi….Ne oldu? Dün neyi kutladınız . iyi geceler." ifadelerini kullandı. 

Bu paylaşımın altına yorum yapan Şanlıurfa'da yaşayan bir vatandaş "Seçim geride kaldı. Şu Urfa-Akçakale arası sırat yoluna bir el atsanız" ifadelerini kullandı. Vatandaşın yorumuna Tanal'dan şok edici cevap geldi. 

Verdiği cevapla Türk vatandaşlarını ayrıştıran Tanal, " Oy verdiğiniz AK Parti yapsın. Engelleyen mi var?" dedi. 

AK Parti Recep Tayyip Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu CHP Şanlıurfa
Yapıcıoğlu: Biz Macron'un eli ile Kılıçdaroğlu'na vurmayız Bu iddialar çok konuşulur: 40 başkandan onay var mı? Cumhurbaşkanı'nın ilk yurt dışı ziyareti nereye olacak? Özlem Gürses önce ‘CHP Genel Merkezi'nde çok kişi ağladı’ dedi sonra kendisi de ağladı!