Bakan Varank’tan Kılıçdaroğlu’na çok konuşulacak çağrı: İstifa etsen mi artık, ne dersin?

28 Mayıs cumhurbaşkanı 2. tur seçiminin kazananı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oldu. Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir seçimi daha kaybetmesiyle gözler muhalefet cephesine çevrilirken Kılıçdaroğlu'nun CHP Genel Başkanlığı'ndan istifa edip etmeyeceği merak edilmeye başlandı. Muhalefet seçmen sosyal medyada 'istifa' hashtagiyle Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısında bulunurken o çağrılara Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da katıldı.

Bakan Varank’tan Kılıçdaroğlu’na çok konuşulacak çağrı: İstifa etsen mi artık, ne dersin?

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri sona erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yüzde 52,16; Kemal Kılıçdaroğlu ise yüzde 47,84 oranında oy aldı.

Kemal Kılıçdaroğlu bir seçimi daha kaybetmenin hezimetini yaşarken, seçmeni sosyal medyaya koşarak 'İSTİFA' hashtagiyle, Kılıçdaroğlu'nu CHP Genel Başkanlığı koltuğunu bırakması çağrısında bulundu.

Hükümet, zaferini kutlarken Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'tan da çok konuşulacak bir paylaşım geldi. 

Bakan Varank  Twitter hesabından yaptığı paylaşımla Kılıçdaroğlu'na seslenerek "İstifa etsen mi artık, ne dersin?" ifadelerini kullandı.

Bakan Varank’tan Kılıçdaroğlu’na çok konuşulacak çağrı: İstifa etsen mi artık, ne dersin? - Resim : 1

Seçim sonrası İmamoğlu'ndan ilk açıklama Seçim sonrası Ayasofya'da uzun kuyrular oluştu Zaferini böyle kutladılar... Emine Erdoğan'dan seçim paylaşımı