Cumhurbaşkanı Erdoğan Adıyaman'da depremzedelerle iftar programında konuştu: Gittiğimiz her yerde 'ne olur bizi bunlara bırakmayın' diyorlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş ve Hatay'dan sonra bugün de Adıyaman'a geldi. 4 bin 431 konutun temelini atan Cumhurbaşkanı Erdoğan ardından depremzedelerle iftarda bir araya geldi. Erdoğan burada "Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımız 'Başkanım ne olur bize bunların eline bırakmayın' diyor. Bu umudu boşa çıkarmamakta kararlıyız." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Adıyaman'da depremzedelerle iftar programında konuştu: Gittiğimiz her yerde 'ne olur bizi bunlara bırakmayın' diyorlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş ve Hatay'dan sonra bugün de Adıyaman'da 4 bin 431 konutun temel atma törenine katıldı.

Temel atmanın ardından depremzedelerle iftarda bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle;

"Devletimizin ilgili kurumlarının yanı sıra belediyelerimizin tüm imkanlarını bölgeye yönlendirdik. Depremden en çok etkilenen 7 ilimizi 250 belediyemize adeta zimmetledik. Adıyaman'ı da Erzurum, Ordu, Şanlıurfa, Ordu, Niğde, Giresin, Gümüşhane, Uşak başta olmak üzere toplam 53 belediyemizle kardeş belediye kıldık. Adıyaman'ın kardeş belediyeleri mübarek Ramazan ayı boyunca düzenleyecekleri çeşitli etkinliklerle size hizmet edecek.

"HAYAT NORMALLEŞENE KADAR FAALİYETLERİMİZ DEVAM EDECEK"
Belediyelerimiz, vakıflarımız, hayırseverlerimiz, gönüllülerimizle birlikte buruk bir Ramazan geçirmemeniz için inşallah canla başla çalışacaklar. Hayat normalleşene kadar belediyelerimiz faaliyetlerine devam edecek. Biz de seçim gündeminden bağımsız olarak burayı bizzat takip etmeyi sürdüreceğiz.

"BAŞKANIM NE OLUR BİZİ BUNLARA BIRAKMAYIN"
Sizlere karşı görevlerimizin bilincindeyiz. Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımız 'Başkanım ne olur bize bunların eline bırakmayın' diyor. Bu umudu boşa çıkarmamakta kararlıyız. Gerekirse gecemizi gündüzümüze katarak, çalışacağız, çalışacağız daha çok çalışacağız ve böylece sizinle elele omuz omuza bu yolda yürüyeceğiz.

KONUTLARI BİR SENE İÇERİSİNDE TESLİM EDECEĞİZ
Vatandaşınızın sıkıntısını yüreğinizde hissetmedikten sonra ne siyasetin, ne makamların, ne de geldiğiniz koltukların anlamı var. Giden canlarımızı geri getiremeyiz, ama Adıyaman'ı eskisinden çok daha güzel imar ve ihya edebiliriz. Konutları bir sene içerisinde tamamlayıp hak sahiplerine teslim edeceğiz."

"Türkiye 2 yıl sonra yeniden seçime gidecek" Perinçek: Biz de Cumhur İttifakı'nda yer almak istiyoruz HDP’nin masaya oturmasına vatandaş ne diyor? Muhabirimiz Hamza Aktay Ümraniye'de nabzı ölçtü İYİ Parti’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın adaylığına itiraz