Eskişehirspor taraftarından yerli ve milli otomobil Togg'a çirkin saldırı! Ayran ve bozuk para attılar

Avrupa'nın konuştuğu Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg, Belediye Kütahyaspor-Eskişehirspor maçında taraftarlara sunuldu. Eskişehirspor taraftarlarının, yerli otomobil Togg'a ayran ve bozuk para atması sosyal medyayı salladı.

Eskişehirspor taraftarından yerli ve milli otomobil Togg'a çirkin saldırı! Ayran ve bozuk para attılar

Türkiye'nin yerli ve milli elektrikli otomobili Anadolu kırmızısı Togg, ilk kez Kütahya'da sergilendi. Daha sonra Togg, Dumlupınar Stadyumu'nda oynanan Belediye Kütahyaspor- Eskişehirspor maçına damga vurdu.

Eskişehirspor taraftarından yerli ve milli otomobil Togg'a çirkin saldırı! Ayran ve bozuk para attılar - Resim : 1

STADYUMDA SALDIRIYA UĞRADI
Dumlupınar Stadyumu'nda oynanan Belediye Kütahyaspor-Eskişehirspor maçına Togg getirildi. Kütahyalı vatandaşlar gün boyu Togg otomobiline yoğun ilgi gösterdi ve fotoğraf çektirdi.

Sosyal medyada yayılan bir görüntü ise tepkilere neden oldu. Stadyuma sergilenmek için gelen yerli otomobil Togg'a Eskişehirspor tribünlerinden bozuk para ve ayran atıldı.

Dumlupınar Stadyumu'nda oynanan Belediye Kütahyaspor-Eskişehirspor maçına TOGG getirildi. Stadyuma sergilenmek için gelen yerli otomobil TOGG’a Eskişehirspor tribünlerinden bozuk para ve ayran atıldı. Görüntüler sosyal medyada büyük tepki ile karşılandı.

Togg
Ahmet Davutoğlu, ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan ile görüştü "Ya bırakın ya da kendi aranızda bu işi halledin" Kılıçdaroğlu: "Ben terör örgütleriyle oturmam" Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki!