Meral Akşener'den dikkat çeken ittifak paylaşımı: Yalnızca ikisini etiketledi

Millet İttifakı liderlerinin dün akşam Malatya'da iftar programına katıldığı ana ait fotoğraf karesi ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in kareyi paylaşırken kullandığı ifadeler çok konuşuldu. Altılı masa ortakları kareyi cumhurbaşkanı adayları Kemal Kılıçdaroğlu'nu etiketleyerek paylaşırken Akşener, yalnızca İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ABB Başkanı Mansur Yavaş'ı etiketledi. Dikkatleri çeken detay, akıllara 'Akşener'in kırgınlığı geçmedi mi?' sorusunu getirdi.

Meral Akşener'den dikkat çeken ittifak paylaşımı: Yalnızca ikisini etiketledi

Altılı masa liderleri ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu dün akşam Malatya'da iftar programına katıldı. İftar öncesi ve sonrası depremzedeleri çadırlarında ziyaret eden liderler o anlara ait fotoğraf karelerini sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Meral Akşener'den dikkat çeken ittifak paylaşımı: Yalnızca ikisini etiketledi - Resim : 1

İftar esnasında Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın da dahil olduğu 7 cumhurbaşkanı yardımcısı yan yana oturdu. Liderlerden bazıları fotoğraf karesi adayları Kemal Kılıçdaroğlu'nu etiketleyerek ya da hiç kimseyi etiketmeyerek paylaşırken Meral Akşener yalnızca İmamoğlu'nu ve Yavaş'ı etiketledi.

Meral Akşener'den dikkat çeken ittifak paylaşımı: Yalnızca ikisini etiketledi - Resim : 2

Akşener paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Millet İttifakı Genel Başkanları olarak Sayın @ekrem_imamoglu ve Sayın @mansuryavas06 ile birlikte; Malatyalı vatandaşlarımızla iftar sofrasında buluştuk... Gönüllerimizi huzurla buluşturan mübarek Ramazan ayının; Ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum."

KIRGINLIĞI GEÇMEDİ Mİ?
Dikkatleri çeken detay, akıllara 'Akşener'in kırgınlığı geçmedi mi?' sorusunu getirirken Akşener'in takipçilerinden bazısı yorum yaparak, yaptığının hoş olmadığını ifade etti.

Meral Akşener'den dikkat çeken ittifak paylaşımı: Yalnızca ikisini etiketledi - Resim : 3

Erkan Baş'tan iki isme tehdit dolu sözler AK Parti seçim stratejisini belirledi "İnce'nin imza kampanyası bitti" iddialarına parti sözcüsü ateş püskürdü İYİ Parti'de istifa depremi mi yaşanacak?