Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler Yunan mevkidaşı Alkiviadis Stefanis ile telefonda görüştü

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve Yunan mevkidaşı Alkiviadis Stefanis ile telefonda görüşerek, yeni görevlerinden dolayı birbirlerini tebrik etti. Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, iki bakanın birbirlerine başarı dileklerini sundukları bildirildi.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler Yunan mevkidaşı Alkiviadis Stefanis ile telefonda görüştü

Yeni Kabine'de yer alan Bakanlar, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yemin etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Milli Savunma Bakanlığı'na ataması yapılan Yaşar Güler, Meclis'te ettiği yeminin ardından resmi olarak görevine başladı. Güler, Yunan mevkidaşı Alkiviadis Stefanis ile telefonda görüştü. 

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler Yunan mevkidaşı Alkiviadis Stefanis ile telefonda görüştü - Resim : 1

Milli Savunma Bakanlığı'nın Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve Yunanistan Savunma Bakanı Alkiviadis Stefanis, 7 Haziran 2023 tarihinde bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede Yunanistan Savunma Bakanı Alkiviadis Stefanis ile Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, yeni görevlerinden dolayı birbirlerini tebrik ederek başarı dileklerini sundular" denildi.

Portakal, Kılıçdaroğlu'nu topa tuttu: Korkak, basiretsiz Numan Kurtulmuş ziyaretlere başlıyor: Listede o parti yok İYİ Parti'de üst düzey istifa! Kemal Kılıçdaroğlu istifa etmeli mi?