SON DAKİKA! Emmanuel Macron ve Donald Trump Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tebrik etti! Macron'dan Türkçe paylaşım

Son dakika haberleri... ABD eski Başkanı Donald Trump ve Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesini kutladı. Macron Türkçe paylaşımında, "Yeniden seçilmesi dolayısıyla tebriklerimi ilettiğim Başkan Erdoğan ile birlikte, ilerlemeye devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

SON DAKİKA! Emmanuel Macron ve Donald Trump Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tebrik etti! Macron'dan Türkçe paylaşım

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve ABD eski Başkanı Donald Trump, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın zaferini kutladı.

Macron resmi Twitter hesabından Türkiye paylaşımda bulunurken, "Fransa ve Türkiye’nin birlikte üstesinden geleceği büyük sınamalar var. Avrupa’ya barışın geri gelmesi, Avrakdeniz İttifakımızın geleceği, Akdeniz denizi. Yeniden seçilmesi dolayısıyla tebriklerimi ilettiğim Başkan Erdoğan ile birlikte, ilerlemeye devam edeceğiz." ifadelerine yer verdi.

SON DAKİKA! Emmanuel Macron ve Donald Trump Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tebrik etti! Macron'dan Türkçe paylaşım - Resim : 1

TRUMP'TAN MESAJ: DOSTUMDUR

ABD eski Başkanı Donald Trump, ABDde izlenen ayrı bir Sosyal Medya platformu Truth'tan açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın zaferini kutlayan Trump, "Bu büyük ve hak edilmiş zaferinden ötürü RT Erdoğanı kutluyorum. Kendisini iyi tanırım. Dostumdur. Ülkesini ve Türkiye’nin müthiş milletini ne kadar sevdiğini kendisinden öğrendim. (Erdoğan, ülkesini ve milletini) daha da yüksek bir öneme ve saygınlığa yükseltti.

SON DAKİKA! Emmanuel Macron ve Donald Trump Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tebrik etti! Macron'dan Türkçe paylaşım - Resim : 2

İlk turun starları bugünü evinden takip etti Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın: Milleti kandıranlar da ortaya çıkmıştır Kılıçdaroğlu'na sert sözler söyledi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanlığı seçimleri hakkında konuştu