Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Samsunda seçim sonuçlarını kutlayan vatandaşlarla bir araya geldi: Türkiye’yi işgal etmek isteyenler rahat uyuyamayacaklar

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Cumhurbaşkanı ikinici tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın zaferi ardından meydanda kutlama yapan Samsunlulara katılarak " Türkiye'yi kuşatmak isteyenler artık rahat uyku uyuyamayacaklar. Millet bize bu gece sandıkta bu mesajı, bu yetkiyi verdi. 85 milyonun 5 yıl sonraki refah seviyesi çok daha farklı olacak. Bugün herkes kazandı. Ne diyorduk. Öyle bir kazanacağız ki kimse kaybetmeyecek" dedi.

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Samsunda seçim sonuçlarını kutlayan vatandaşlarla bir araya geldi: Türkiye’yi işgal etmek isteyenler rahat uyuyamayacaklar

Cumhurbaşkanı ikinci tur seçimlerinin sonucunda Recep Tayyip Erdoğan'ın önde bitirmesinin ardından Samsun'da Cumhur İttifakı seçmenleri, Cumhuriyet meydanında toplandı.

Meydanı dolduran binlerce vatandaşın kutlamasına Ticaret Bakanı Mehmet Muş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti milletvekilleri Yusuf Ziya Yılmaz, Ersan Aksu, MHP Milletvekili İlyas Topsakal, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Cumhur İttifakı il başkanları ve partililer de katıldı.

"BUGÜN TÜRKİYE KAZANDI"
Meydana getirilen parti otobüsün üzerinde vatandaşlara seslenen Ticaret Bakanı Mehmet Muş, "Samsun yüzde 65'in üzerinde bir oyla Cumhurbaşkanımızım zaferine destek çıktı. Karadeniz’in başkenti, Cumhuriyetimizin meşale şehri Samsun. Bugün kazanan sadece Cumhurbaşkanımız değil, Cumhur İttifakı değil, bize oy verenler değil, Türkiye'nin tamamındaki 85 milyon insanımız kazandı. Yarından itibaren çalışmaya başlayacağız. Türkiye'yi büyütmeye, zenginleştirmeye, refahını artırmaya, Türkiye'yi muasır medeniyetler seviyesine çıkartmak için çalışmaya başlayacağız. Yarın çok daha başka bir Türkiye'ye uyanacağız." dedi.

"TÜRKİYE'Yİ KUŞATMAK İSTEYENLER ARTIK RAHAT UYUYAMAYACAK"
Seçimlerde milletin iradesini büyük Türkiye'den yana koyduğunu ifade eden Muş, Türkiye'yi enerji bağımlılığından kurtaracaklarını söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

Türkiye'yi kendi kendine yeten bir ülke haline getireceğiz. Türkiye'yi kuşatmak isteyenler artık rahat uyku uyuyamayacaklar. Millet bize bu gece sandıkta bu mesajı, bu yetkiyi verdi. 85 milyonun 5 yıl sonraki refah seviyesi çok daha farklı olacak. Bugün herkes kazandı. Ne diyorduk. Öyle bir kazanacağız ki kimse kaybetmeyecek. 50 gündür kampanyamıza destek olan her bir gönüldaşımıza teşekkür ediyorum. Artık çok daha güçlü bir Türkiye var
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhur İttifakı liderlerini Külliye'de kabul etti NATO Genel Sekreteri'nden tebrik mesajı Hayko Cepkin'den Kemal Kılıçdaroğlu'na değişim çağrısı! Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu mesajı Batı medyasına kapak!