Türkiye 28 Mayıs'ta tekrar sandığa gidecek! İkinci turda nasıl bir kampanya yürütülecek? Cumhurbaşkanı Erdoğan bu akşam ortak yayında anlatacak!

Türkiye 14 Mayıs'ta Cumhurbaşkanını seçmek için sandığa gitti. Seçimlerde cumhurbaşkanı adaylarının yeterli oy oranlarına sahip olamaması neticesinde seçim ikinci tura kaldı. YSK Başkanı'nın açıklamalarında ise ikinci tur seçiminin 28 Mayıs tarihinde gerçekleştirileceği netleşti. Bu kapsamda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ikinci tur seçimlerinde nasıl bir kampanya yürüteceği merak edildi. Erdoğan, merak edilen konuya ilişkin soruları bu akşam CNN Türk-Kanal D ekranlarında yanıtlayacak.

Türkiye 28 Mayıs'ta tekrar sandığa gidecek! İkinci turda nasıl bir kampanya yürütülecek? Cumhurbaşkanı Erdoğan bu akşam ortak yayında anlatacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs seçimlerinin ardından ilk kez CNN Türk-Kanal D ekranlarındaki ortak yayında Ahmet Hakan ve Hande Fırat'ın sorularını yanıtlayacak...

Türkiye 14 Mayıs tarihinde cumhurbaşkanı adaylarının yeterli oy oranlarına ulaşamaması sonucunda ikinci tur seçimlerine gidiyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ikinci tura kalan Cumhurbaşkanı Seçim sonuçlarını nasıl değerlendiriyor? 28 Mayıs'ta düzenlenecek ikinci tur seçimleri kapsamında nasıl bir kampanya yürütülecek?

Cumhurbaşkanı Özel Yayını bu akşam 20:00'de, CNN Türk-Kanal D ekranlarında...

Recep Tayyip Erdoğan
2. turda başka yerde oy kullanılır mı? TELE1'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Genel Merkez'de Erdoğan'ın kazanmasını izledir CHP 2. tur hazırlıklarına başladı! İstanbul’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yükseldi! En çok oy hangi ilçeden çıktı?