Seçim sonuçları hakkında yorumu sorulan CHP'li kadının sözleri gündem oldu! "Kadınların özgürlükleri gidecek"

Seçim sonrasında gerçekleştirilen bir sokak röportajında CHP'li bir kadına sorulan "Dün akşam 100 yılın seçimi sonuçlandı. Neler düşünüyorsunuz, neler hissediyorsunuz? Memnun musunuz?" sorusuna vatandaşın verdiği yanıt şoke etti! Seçim sonuçlarından rahatsız olduğunu dile getiren kadın, "Hayır, düşünmedikleri için bu başımıza geldi. Kim kazandı dersen camiler kazandı, camilerin karşısında hiç kimse duramazdı zaten." dedi.

28 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilen cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinin ardından Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, aldığı yüzde 52,18'lik oy oranıyla yeniden cumhurbaşkanı seçildi. 

Bu galibiyetin ardından muhalif kesimden tepkiler gelirken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı desteklemeyen vatandaşların seçim sonrasında yaptıkları yorumlar da gündeme bomba gibi düşüyor.

Seçim sonuçları hakkında yorumu sorulan CHP'li kadının sözleri gündem oldu! "Kadınların özgürlükleri gidecek" - Resim : 1Seçim sonrasında gerçekleştirilen bir sokak röportajında CHP'li bir kadına sorulan "Dün akşam 100 yılın seçimi sonuçlandı. Neler düşünüyorsunuz, neler hissediyorsunuz? Memnun musunuz?" sorusuna vatandaşın verdiği yanıt şoke etti. 

Kadıköy'de yapılan ve seçim sonuçlarına dair vatandaşın fikrinin sorulduğu röportajda CHP'li bir kadının verdiği cevap şu şekilde:

"Hayır, düşünmedikleri için bu başımıza geldi. Kim kazandı dersen camiler kazandı, camilerin karşısında hiç kimse duramazdı zaten. Özellikle kadınların nasıl bu partiye oy verdiklerini anlamıyorum. Bu kadar sefalet ve enflasyon varken... Kadınların özgürlükleri gidecek, cumhuriyeti değiştirmek istiyorlar. Laiklik gidecek ve kadınlar oy kullanamayacak. Dışarı çıkamayacaklar, adaları gezemeyecekler. Bunların hiçbirini önemsemediler. Kimsenin lehine olmadı bu seçim. Eşcinsellerin ve kadınların lehine olmadı. Onu raya getirmekle bu işi sürdürüyorlar. Sürdürmeleri de kendilerine bir fayda sağlamayacak. Kılıçdaroğlu 15 bin lira vadetti yine istemediler."

Seçim sonuçları hakkında yorumu sorulan CHP'li kadının sözleri gündem oldu! "Kadınların özgürlükleri gidecek" - Resim : 2Röportajı yapan kişinin 'cami seslerinden rahatsız mısınız?' sorusuna ise şu şekilde cevap geldi:

"Tabi ki rahatsızım, herkes rahatsız. Camilerde 7-8 tane hoparlör var. İnsanlara eziyet ediyorlar. Komşumun çocuğu var o bile diyor ki, 'ben bu şarkıyı sevmedim babaanne'"

Seçim sonrasında Kılıçdaroğlu'nun istifa edip etmemesi gerektiği sorulan vatandaş, "Kesinlikle etmemeli. Bir siyasetçinin onun yarısı kadar olabilmesi için, pişmesi ve olgunlaşması için seneler lazım. Verdiği fedakarlığı takdir etmeliyiz. Kimse onun kadar emek vermedi. Gitmesin. Tecrübesi var. Kimseyle kavga etmiyor ve yalan söylemiyor." dedi. 

Ümit Özdağ: Yeni İttifaklara açığız Özdağ yeni bir ittifak için mi çalışacak? Şanlıurfa Milletvekili Tanal'dan şok eden paylaşım: Oy verdiğiniz AK Parti yapsın Yapıcıoğlu: Biz Macron'un eli ile Kılıçdaroğlu'na vurmayız